Foderstater och rådgivning
Rådgivning och foderstater

Foderstater och rådgivning
Rådgivning bedrivs inom områdena utfodring, foderproduktion, hästhållning och hästskötsel till såväl privata hästägare som till större stallar med olika typer av verksamhet. Beräkning av foderstater och genomgångar av foderproduktion/-inköp, foderhantering och utfodring är vanliga uppdrag och innebär oftast stora kostnadsbesparingar för uppdragsgivaren.

Kontakta oss gärna om Du har några funderingar kring rådgivning och/eller foderstater. Enskilda foderstater kostar 500 kr inklusive moms (400 kr exklusive moms), i detta ingår justeringar och uppdateringar under 3 månader samt rådgivning kring utfodringen. Har Du flera hästar, kontakta oss för offert för foderstatsberäkningar och tillhörande rådgivning. I de flesta fall kan samma basfoderstat användas för flera hästar och kostnaden för foderstatsberäkningen hållas nere rejält.Hästhållning
Det finns många olika sätt att hålla häst på. Alla sätt som skapar en sund fysisk och psykisk miljö för hästen är något att eftersträva. Det finns dock många missuppfattningar och "fällor" att snava i. Varje häst är en unik individ, och varje individ kräver olika saker av den omgivande miljön för att hästlivet skall fungera bra och inte medföra skador och sjukdomar eller andra problem. Ibland kan man som hästägare behöva ett "bollplank" att diskutera dessa frågor med, det är inte alltid så enkelt att vara hästägare och vilja göra det bästa för sin häst utan att riktigt veta hur man skall gå tillväga. Här kan vi hjälpa till - vi har utbildning och erfarenhet av många olika typer av hästhållningssystem.

Kontakta oss gärna för mer information!

Foto: C. Müller
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS