Uppvisning och show!

Cecilia och Skyward i Skokloster slottspark. Foto: Peter Filén (c).

Vi är aktiva i Nordic knights, ett tornerspelslag som också har en avdelning med historiskt rytteri där bl a beridet bågskytte och Barocka damer finns med. Nordic Knights uppträder på ett flertal platser i landet varje år, men sista helgen i juli är vi alltid på Skokloster slott i Uppland.

Det krävs naturligtvis mycket träning av hästen för att kunna vistas i en sådan miljö som Skokloster slottspark, bland alla dess besökare. Toleransträning är ett sätt att träna hästen inför sådana uppgifter. En toleransträninsgbana kan innehålla en stor variation av olika moment, från fladdriga presenningar, paraplyer och ballongportar till stora och små bollar, kluriga hinder att ta sig igenom, under eller över. Bara fantasin sätter gränserna här! 

Vi har regelbundet toleransträningar på Ängbol, men även på andra platser.  Är du intresserad av dessa, ta kontakt med oss för aktuella datum!

Madame Rouge alias Cecilia och Skyward vid fotografering framför Skokloster slott inför medverkan i Stiftelsen Life after Racings reportage om oss och Einars hästkalender (se "Våra hästar" för mer information om det!) Foto: Pamela Hanné (c)