Uppvisning och show!

Madame Rouge alias Cecilia och Skyward vid fotografering framför Skokloster slott inför medverkan i Stiftelsen Life after Racings reportage om oss och Einars hästkalender (se

Madame Rouge alias Cecilia och Skyward vid fotografering framför Skokloster slott inför medverkan i Stiftelsen Life after Racings reportage om oss och Einars hästkalender (se "Våra hästar" för mer information om det!) Foto: Pamela Hanné (c)

Vi samarbetar med Nordic knights, ett tornerspelslag som också har en avdelning med historiskt rytteri. Nordic Knights uppträder på ett flertal platser i landet varje år, bland annat har

Skokloster slott i Uppland varit en av de större arenorna.

Det krävs naturligtvis träning av hästen för att den skall kunna vistas säkert i en sådan miljö som Skokloster slottspark, bland alla dess besökare. Toleransträning är ett sätt att träna hästen inför sådana uppgifter. En toleransträningsbana kan innehålla en stor variation av olika moment, från fladdriga presenningar, paraplyer och ballongportar till stora och små bollar, kluriga hinder att ta sig igenom, under eller över till tonerna av skränig musik!

Vi har regelbunda toleransträningar på Ängbol, och till dem är du välkommen med din häst. Är du intresserad av dessa, ta kontakt med oss för aktuella datum!

Dela den här sidan